Støt vores sag

Vi er afhængig af medlemsdonationer for at få endnu flere af de mange donerede briller frem

Bliv støttemedlem for kun 150 kr.

Et medlemskab koster kun 150 kroner årligt. For det beløb kan vi sætte briller på 6 nye næser.

Vil du gerne melde flere fra familien ind, eller er du sturerende? Så har vi et særligt medlemskab til kun 50 kr. årligt. 

Du kan også vælge at donere et selvvalgt beløb længere nede på siden

Mange mennesker i Afrika lever for under en dollar om dagen. For dem er briller en luksus, de ikke har råd til, men samtidig netop det hjælpemiddel der kunne gøre forskellen for et barns skolegang, eller en voksens jobmuligheder.

Vi har indsamlet mere end 15.000 brugte briller, og vi er taknemmelige for alle jer der har valgt at sende brillerne videre til os.
Men vores organisation er afhængige af medlemsdonationer for at kunne sende frivillige afsted til Afrika, uddele nye briller og uddanne optikere lokalt.

Derfor håber vi du vil overveje at støtte vores sag. Som støttemedlem er der ingen særlige forventninger til dig.
Vi sender måske en nyhedsmail i ny og næ om vores arbejde (hvis du ønsker det), og så er vi selvfølgelig taknemmelige hvis du hjælper med at sprede det gode budskab.

Et medlemskab koster kun 150 kroner årligt. For det beløb kan vi sætte briller på 6 nye næser.
Vil du gerne melde flere fra familien ind, eller er du sturerende? Så har vi et særligt medlemskab for børn og studerende til kun 50 kr. årligt. 

Du kan også vælge at donere et selvvalgt beløb længere nede på siden

Vil du hellere donere et beløb til sagen?

Som medlem stilles der ingen krav til din deltagelse. Vi sender et nyhedsbrev i ny og næ om vores arbejde, og håber selvfølgelig at du vil hjælpe med at sprede det gode budskab til venner og bekendte. Men ofte bliver vi spurgt hvordan man kan donere et selvvalgt beløb. Det har vi valgt at gøre rigtigt nemt. Vælg ‘donation’, og vær med til at støtte vores arbejde

Tusind tak fordi du støtter
Bedre Syn til Afrika

Arv og Testamente

Flere har spurgt om muligheden for at betænke Bedre syn til Afrika i deres testamente. Derfor har vi indgået aftale med Dokument 24 som betyder, at hverken du eller Bedre syn til Afrika betaler for oprettelsen af dit testamente, når det indeholder donation til os. Du bestemmer selv, hvor meget arv, du ønsker at donere til os. Vi er taknemmelige for alle bidrag.