Arv og Testamente

Støt Bedre syn til Afrika i dit testamente

Bedre syn til Afrika samler briller ind, der doneres til Afrika. Mange i Afrika har nedsat syn, men har ikke råd til briller. Vi sørger for at brille og personer med nedsat syn sættes korrekt sammen. Det gør en kæmpe forskel for dem, der får synet tilbage ved hjælp af briller.

Du har mulighed for at hjælpe ved at donere noget eller hele din arv til Bedre syn i Afrika ved at oprette et testamente.

Donér arv i dit testamente – gratis

Når du ønsker at støtte Bedre syn til Afrika i dit testamente, kan du gratis oprette dokumentet hos Dokument 24. Vi har nemlig indgået et samarbejde med Dokument 24 som betyder, at hverken du eller Bedre syn til Afrika betaler for oprettelsen af dit testamente, når det indeholder donation til os. Du bestemmer selv, hvor meget arv, du ønsker at donere til os. Vi er taknemmelige for alle bidrag.  

Sådan gør du

Du opretter dit testamente online hos Dokument 24. Du skal blot huske at angive Bedre Syn Til Afrika under “donere arv til velgørenhed”. Så er oprettelsen uden omkostninger. Det er nemt og enkelt. Måtte du ønske det, kan du få gratis juridisk rådgivning til oprettelsen. Når testamentet er oprettet, sendes det straks til dig pr. e-mail, hvorefter det printes og skrives under. Du modtager yderligere vejledning om underskrift sammen med dit testamente.

På forhånd tak

Vi er selvsagt meget taknemmelige hvis du vil betænke Bedre syn til Afrika ved at donere arv til os.