Støt vores sag som medlem eller bidragsyder

For 150 kroner kan vi sætte briller på 6 nye næser

Bliv medlem og støt vores sag

For alle de mennesker, der lever under fattigdomsgrænsen (en doller om dagen), er briller en luksus, de ikke har råd til.

Mennesker, der ikke kan se, har svært ved at følge en uddannelse og klarer sig generelt dårligt. Når man lever i et land uden mulighed for offentlig støtte til synskorrektion, så er det barske betingelser for hele familien. Nogle familier vælger at få mange børn, i håbet om at kunne blive forsørget på sigt, imens andre forsøger at overleve ved at tigge.

Takket være vores medlemmer og donationer, kan vi sætte briller på næsen af fattige mennesker, og derved hjælper vi også til med at forbedre forholdene, for dem der gerne vil uddanne sig indenfor optiker området lokalt.

 

 

Vil du hellere donere et beløb til sagen?

Som medlem stilles der ingen krav til din deltagelse. Vi sender et nyhedsbrev i ny og næ om vores arbejde, og håber selvfølgelig at du vil hjælpe med at sprede det gode budskab til venner og bekendte. Men ofte bliver vi spurgt hvordan man kan donere et selvvalgt beløb. Det har vi valgt at gøre rigtigt nemt. Klik støt nedenfor, og vær med til at støtte vores arbejde

Tusind tak fordi du støtter
Bedre Syn til Afrika